Susah tidur

Says skrng 11mggu 4 Hari..sejak preggy mmg susah nak tido..dulu preggy selalu senang je tido kali ni susah nak tido smpai skit kepala..siapa Sama mcm sy????u all buat ape ye..sy Ada gdm on insulin and chronic hypertension (ubat)#ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sy pn alami pening kepala cm migrain.. Haha dh lama tk rase sbb mse ank first relax tk relax la sbb sy teruk alahan muntah time mlm smp subuh.. Yg second ni pening kepala tp sy slalu mtk husband urut dan sy ltk la minyak angin aromaterapi kt tengkuk n kepala bfore tdo.. Slowly lelap.. Sy ada anemia, beta talasemia, HB low hehehe

Try jugak tido sbb penat jaga anak sulung 😅