Trimister 3

Saye sakit otot2 belakang belah kiri rse ngiluuu sampai nk menngis sbb tido mengiring ke kiri jdi masaalah...ke kanan rse sakit jugak seolah baby jatuh kalau mngiring ke kanan...tido dlm keadaan sakit2 sepanjang hri tiap2 mlm...sye dh 34 minggu ibu2 ade pngalamn tak sakit mcm sye#firstbaby

1 Trả lời

Saya pun mcm tu dulu. Tapi tido kat belah kiri jugak, bagus untuk pemgaliran darah ke baby. Sabar ye Puan, sikit je lagi, memang 3rd trimester ni banyak sakit². #TAPSupermoms