Dah boleh pergi hospital ke 😌?

Hi . Saye ngandung 39minggu 3hari . Due date 16/6 Harini baru rasa sakit kat bawah perut start tengahari, sakit macam mengeras . Mula2 jarak sakit tu 30 minit dan lebih , pastu maghrib jarak sakit tu 15 minit lebih jugak . Malam lak bila baring rasa jarak sakit tu 10 minit pon kadang lebih . Baby still gerak jugak . Bole gi hospital ke sebab tanda2 lain air ketumban pecah , lendir campur darah, sakit pinggang takde . Sakit pelvik adee jugak ni 😌#ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

Hi. Kalau dah sakit kerap macam tu dah boleh sangat pergi hosp. Nanti nurse check laluan dan lain² . Masing² lain pengalaman utk melahirkan. Moga dipermudahkan ya