Kerap bersama

Saye baru 30 minggu tapi nafsu nak bersama suami tu membuak buak pulak. Patutnye dah sarat2 ni takde rase nak bersama sebab perut dah berat dan tak larat, tapi saye pulak lain. Makin dah sarat makin nak bersama. Suami pun on je, kadang setiap hari bersama tapi suami pancut luar. Takut pulak terbersalin awal dari due bile kerap bersama ni. Sebab saye ade baca kalau nak cepatkan bukaan kene kerap bersama suami, tapi saye bukan nak cepatkan bukaan cume nafsu je.

35 Các câu trả lời

Normal😄sy pun bgtu jga nak bersama dgn suami, tpi suami pula x mau🤣lpastu sy pun ckplaa lpas beranak awk lg laa kna puasa x dpt bersama, kna tnggu ank kita bsar baru on yaa😂tpi suami ckp okay jaa hmmm

jadi saya ni x normal ke sebab saya malas betul nak bersama🤣🤣

11mo trước

samaa dah mcm takbernafsu ngn somi sndri🤣🤣 . Puas dia pujuk 🤣

normal sis. nak pancut dalam pun boleh tak ada masalah. elok pun sebenarnya macam kita buat urutan perineum untuk bagi kulit faraj tu stretchable supaya mudah nak bersalin nanti.

Normal tu, sye pun dah 29w nafsu nak bersama tu membuak2,tapi kdg husb plak mcm tkmauu on.. so kdg tepakse sye diam jeee

11mo trước

sma jga mcm husb sy, bila kita nak husb pula x mau sbab tkut 😆dy kesian kat baby dlm perut🤭

xde rsa nk bersama langsung baru 14week.. xsedap keadaan perut selalu rsa xselesa langsung. tiap² tgh mlm msti akan muntah. so mmg xde rsa nk bersama tu. 😔

1y trước

sis masih muntah² la ya..sama sy sis,sy skrg 13weeks,sy akn muntah² n start sickness ptg hingga malam..sy skrg br 13weeks pun perut dah nampak dulu 🤭

sy pulak dh pregnant dh masuk 7 bln bru 2× on dgn suami..kdg kesian jgk kt suami tp suami ckp risau kt bby n sy so tahan jela dia hehe

Samalah . Esoknya air ketuban saya kurang . n kena warded 2 hari . Kena cucuk dexa . Perghh . Hahahhahaha esok dh boleh balik .

saya klau preggy nafsu membuak2... tapi tulah...suami kje balik lewat malam kadg sampai subuh...terpaksa la tahan... hihi

okay je sis .. sy pun dlm seminggu tu ada 5/6 hari on pancut dlm je .. bersalin tetap lebih due 40minggu 3hari✅😹

yeke? sy pun cmtu jugak.. tp x kerap bersama jugak sbb husband busy keje.. kesian pulak mintak time nk keje haha..