Tak jumpa hari subur

Saya xjmpa lagi waktu subur.. Opk sy ni jnis ssh nk dpt ke.. Atau sy punya hormon.. Sy irregular period.. Spa ad msalah yg sma ngn sy.. ☺ dan mcm mna anda kiraa hari subur anda😁 *klw tgk masa yg berlainan tu.. Sy ambik gmbar awal n msa yg sama dlm pukul 5ptg.. Cuma msokkn dlm apps lmbt * 😁 Terima kasih kerana sudi membantu..

Tak jumpa hari subur
7 Các câu trả lời

Better sis tukar jenis opk tu, jenis mcm ni susah nak detect & saiz pun kecik ni. Saya pakai opk saiz 6mm, mudah sangat detect & puasa air 2 jam, waktu ptg dlm pukul 5-7 saya check, sebab hormon saya senang detect waktu tu. Opk jenis saya pakai ni dah berjaya dapat double line,peak line dan double upt juga 2 kali ☺️. Moga ada rezeki sis bulan & jangan putus semangat ye 💪🏻 Saya share sini ye opk yg saya beli dari seller ni ye

1y trước

Iye, period saya teratur

Sis letak kat “orher” … premom dngan easy home tu kena guna strip opl jenama tu baru blh letak situ kalau tak dia akan asyik baca salah. Lagi2 premom column ni sbab premom strip is quantitative strip. So letak strip sis ni kat others.

1y trước

oo.. pham2... tq tw😘

kalau ikut kan opk d bt pada wktu tgh hari better laa ini sy share sy pn d ajar darj misi kk bgian ibu dan anak 😀maaf ya jika tersilap just kongsi pengalaman n cara je😁

1y trước

oo.. yeke.. sy buat pukul 5ptg cm tu.. 🤭 xpe.. nty sy try lagi tgahari.. tq bgitw😘

opk 2lines sama ada positif or negatif. tp gmbr awak letak ni sy nmpk byk yg 1 line..mgkin fktor chaya. awak puasa air tak 2-3 jam sblm buat?

1y trước

xpa.prcaya pd ew ;)

Awk guna opk 6mm ni period awak teratur ke

1y trước

Awak tdi ada komen kata opk peak dan 2 kali upt double line kan

Cuba amalkan jusdaradilicious

1y trước

sy bru oder.. tpi blh ke mnum dgn jus mamariam?

beli opk lain