masalah

Saya wanita umur31,baru kahwin 08/09/19.. masalah sy sebelum kahwin period 5 waktu henti keluar macam ketulan hati ayam... selepas kahwin takada keluar ketulan tapi darah pekat... period pun bulan lepas 11/09( takada sakitan perut)than bulan awal 07/10 (ada sakitan perut selama 2Hari)..I takut mungkin Ada masalah...

1 Trả lời

Saya cadangkan yg puan segera jumpa dr, check betul2 in case ada masalah apa2, boleh rawat.