Cramp di bahagian bawah perut dan keputihan

Assalamualaikum semua, pernah tak korang alami ? - cramps di bahagian rahim - keputihan yg byk dan sedikit kekuningan - kepala jadi berat - kerap kencing lagi2 waktu malam - badan rasa seram sejuk - Last period : 01/09/2022 - 07/09/2022 - UPT Test : 20/09/2022 ( negative ) - Upcoming period : 30/10/2022 #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Cramps saya sekali mcm tu je tp lately kepala saya mmg berat bila start berjalan , loya tp tak muntah . Ingat covid ke sbb buat test -ve , and then Keputihan dan lain2 tiada . Saya da dua hari cek UPT sbb lagi 5 hari lagi da due period saya tp upt saya samar2 juga . Ok la samar dr sebelum ni satu line je 😂

sis sama last period dgn sy..cuma cycle sy 27hari. harini cek upt mcm ada samar2.xberharap lg.. buat mase ni cuma kputihan byk mcm cream, sakit breast hari2,cramp mase ovulate haritu je. cek suhu masih tggi. mudahan ada rezeki kita cycle ni ye sis🤲

2y trước

Allahu..doc cek sis berapa minggu dah masetu? terima kasih ats pringatan ye sis🤲