10 weeks ni

Saya tiada morning sickness, tak rasa mual mual lagi. Haritu jmpa doctor dia kata kalau takda muntah muntah tu ada kemungkinan baby boleh gugur sebab baby tak keluarkan hormone. Betul ke? #firstbaby

17 Các câu trả lời

Baby dh ada heartbeat ke belum? Kalau dh ada, nothing to worry. 🌹

saya pn xda morning sicknes ..skrng dh 24 week ok ja alhamdulillah

eh betulke? sy da 38weeks blom ade rae tu smua.. alahan pn xde...

Yeke 🥺 sy pun xde muntah dan xde alahan. Harini dah 7 minggu

3y trước

Alhamdulillah. Doakan sy jgk ye 🤲🏻. Lg 2 minggu baru dktr suruh dtg repeat scan

yeke doc ckap camtu? mcm xlogik lak😅

noobnya dr tu. mana dia dpt tittle dr.

doctor xde pengalaman lagi kot