Bayi luka bibir letak apa ye?

Saya tersiku anak, xperasan dia dekat belakang..bibir dalam dia luka, risau betul. Takut infection..ada apa2 boleh sapu x? Bibir ok xbengkak alhamdulillah

2 Các câu trả lời

kalau petua mak dulu2 . sapu air kencing die je . tapi baby bawah 3 bulan la . air kencing yg fresh time nak pakai pampers tu die terpancut . yg tu sapu . memang mujarab . tu cara kami .

sy slalu bawa jmpa doc..sbab doc akan suggest atw bgi ubat yg ssuai utk baby