Boleh ke minum air gas di awal kehamilan?

Saya tengah preggy 5 weeks. Tadi saya terminum segelas ice cream soda + air kosong. Nak tanya,boleh ke di awal kehamilan minum air gas? Boleh menyebabkan keguguran ke? Sebab saya pernah miscarriage tahun lepas, masa 8 weeks.

24 Các câu trả lời

klu stkt nak rsa skit tu blh je...jgn byk...sy mnm air gas, perut berangin...sentiasa xsdp perut

If ada sejarah keguguran, better elakkan.. Tp sy pernah minum alhamdulillah okay je kandungan.

boleh minum, tapi jangn minum habis stu gelas. minum sekadar rasa sahaja.

eee jangan laa . jge elok elokkk kndungan tu . jgn ekotkn tekak .

Dah terminum, nk buat mcmana.. lps ni x pyh lh minum ye

Elakkan sis, masih awal lg. Sila jaga makan dan minum

Janganla la bahya . Elakkan

Segelas xda masalah sis.

kalau boleh jgn sis.

Seeloknya jangan.