Implantation or Period

Saya tengah mencuba untuk hamil. Period saya sepatutnya pada 11 April. Harini saya tiba2 rasa nak datang period and ada macam brown spotting. Saya tak sure dikira spotting atau period. Saya mmg extra cramp today. Normally period saya on time ikut apps. Tapi ni awal 3 hari. Boleh ka saya suspect ni implantation bleeding. Atau implantation bleeding tak mungkin sebanyak ini? Takutnya nak berharap.

Implantation or Period
3 Các câu trả lời

salam sis nk tnya , sis check upt balik mse lepas missed period brp hari ye? sbb sy pun mcm ni juga . tp test upt dpo 13 dia dpt vvfl 🥺

1y trước

tq sis. takpa betul penantian nak check upt ni rasa lama. kalau sis takut nak berharap boleh cuba 1 week after missed period. if line tak nampak juga, then another 1 week. saya doakan yang terbaik buat sis. semoga yang dihajati tuhan tunaikan.

implantation bleeding hanya spotting. bukan bleeding mcm nii. ni dikira as period. kalau rasa was2 boleh je buat upt

1y trước

Yang org tu komen, kalau was2 check lah upt. Ada je org tak missed period tapi dah faint positve pregnancy. Dia bagi opinion ja. Taknak buat terpulanv lah bila awak nak check

upt dh cek ke?

1y trước

dah check positif