pendarahan selepas bersama

saya telah bersama suami semalam , tapi lepas bersama berlaku pendarahan pada faraj , malam tadi tak ada , pagi ini ada lagi . saya risau, adakah itu spotting atau sebaliknya ? saya baru 4 week pregnant , belum ada pengalaman lagi

16 Các câu trả lời

Saya keguguran masa bersama suami awal pregnant. Biasanya rahim blm kuat kalau first baby

4y trước

Rasa krem dan sakit sangat kawasan pinggang dan bawah pusat. Darah setitis jak belum kental masa keluar. Lepas 3hari begitu keluar gumpalan darah dan saya turun darah sendiri(keguguran). 1minggu juga akan turun darah macam darah period biasa. Xda rezeki masa tu.

Nk besma....letak bantal bawah pungung...in syaa allah selesa dan xberdarah...

better gi klinik secepatnya sis. kalau banyak sangat darah bahaya utk baby

4y trước

wc dear

sbb bsma sy kgguran msa 7w.p depend pd org jgak...buat slow2 je sis

4y trước

owh msa tu sy xtahu lg..sbb sggut kuat gila...ltak bru tahan skit...now alhamdulillah pregy lg..dah 30w5d dah

Boleh ke klinik sis, nnt doc consult, mungkin doc akn bg ubat kuat rahim

4y trước

Yess dear i dh ke klinik smlm n doktor dah bg ubat kuat rahim dan suruh minum susu

G klinik lah