salam nak tnya normal ka belakang kepala baby mcm ada biji ?

saya tekan2 mcm ada gerak2 biji tu #mommybuntu #jangandibully #1stimemom #firstbaby #Nanya

1 Trả lời

biji2 yg bergerak tu macam lipoma ke? yg mcm dlm gambar. dia xsakit, tapi lembut dan boleh bergerak. saya pun ada kat kepala. lipoma ni tak bahaya pun. dia tak kacau apa2 sebab dia lemak. cumanya dia akan membesar sikit2. saya pernah buat operation buang lipoma ni masa saya umur 12 tahun. sebb dia makin besar n masa tu risau jgak. Lpas bedah n buang, kulit pun jadi rata balik. N hidup normal mcm biasa smpai skrg

4y trước

sama2. klau nk kpastian, next checkup dgn Dr, boleh tnya tu lipoma atau bukan.