Air keluar tapi tak rasa nak kencing

Saya Tak pasti sama ada ia air ketuban atau kencing, sebab tk pernah kena. Yang pasti air keluar waktu tidur, saya rasa macam air ketuban tapi ntah lah

6 Các câu trả lời

kalau takda bau , jernih better pergi hospital and bawa semua barang nak bersalin . sebab saya anak first pun macam tu masa pergi kencing pelik kenapaa lama sangat . pastu tukar panties tetiba banjir . terus pergi hospital . takdaa rasa sakit construction . Doc kata air ketuban licking . dari jam 3 pagi sampai jam 2 petang tapi licking macam dah berkurang , doc scan air ketuban makin turun pastu masuk ubat , jalan tak buka satu malam . doc tanya nak masuk ubat kali kedua . kalau still tak buka nak taknak kena czer sebab takut baby jangkitan kuman / lemas .

1y trước

lepas masuk ubat kali kedua tu , jalan buka jg ke

Saya pun sekarang ada keluar air keluar, tapi keluar time tengah hari je. Setompok je keluarnya, takpasti tu air apa. Sebab takde bau apa. Kena pergi check ke ye. 🥹

1y trước

Baik sis, esok saya pergi Kk sis. Awak sekarang berapa weeks dah sis? Sekarang awak kena admit ke macam mana?

Kalau tiada bau hancing, baik terus buat pemeriksaan dgn doktor segera. Jika betul tu air ketuban, risiko pada puan dan kandungan

1y trước

Mmg air ketuban? Jadi dr kata apa sis, kena tahan wad ke mcm mna,

sy baru kehilangan anak syurga...dalam 22 week..sbb air ketuban bocor...tak dpt nk d selamtkan...

1y trước

same saya melaluinya alhamdulillah ujian buat saya sekarang berpantang

cube pakai pad..klau x bau tu air ketuban

Sis dah berapa week skrg? Cuba g hospital check sis

1y trước

Week sis sama dgn sy, mujur keputihan saja