nak tahu

Saya tak pasti hamil tak.. dah lewat 5d period.. tadi sy kencing keluar darah.. tapi xperiod pun..

6 Các câu trả lời

kalau cek upt +ve pregnant kalau tak means sebaliknya. if +ve keluar spotting or darah adalah tak normal jd terus rujuk doc .bertindak segera sebelum terlewat usah biarkan hidup anda diselubungi tanda tanya 😬

Check je lah upt tu. Apa masalahnya?Senang nak rule out.kalo Upt negatif , so not pregnant. Jadi benda lain lah kalau macam tu. So check upt!

sis Hamil ke waktu ini? Sama macam saya.. keliru.

maybe nak period

check upt?

Da cek upt