35weeks

Saya suka sangat air sejuk, awal pagi dh cari air ada ais.. Elok ke tak elok?

9 Các câu trả lời

Sy pon suka minum air sejuk. Dr mula preggy smpai 8bln mmg dok minum air sejuk ja sbb rasa panas dan asyik dahaga, dah tu kerap plak rasa nk mndi tgh mlm, kdg 2 ke 3 kli ulg mndi sbb kuat peluh. Tp since sy tukar minum air suam shja lepas 8bln preggy tu, mndi pon last pkul 6ptg. Xrasa panas plak bdn mlm2. Kompius sy.

Masa kandungan ke 4 sebelum masuk kerja mesti cari minuman ais hari2.. milky tea ais.. nasib jak xkena gdm.. tapi skrg ni kandungan ke 5 xminum gtu plak kena gdm.. 😆

4y trước

Yg tu kandungan ke4, anak ke 3 lahir 3.2 kg.. anak pertama dgn kedua lahir 3.1kg..

Saya pun mcmtu, tgh malam pun minum air sejuk, lgi lega. Sejuk tekak. Bangun subuh pun memang minum air sejuk dulu.

4y trước

Sy pun bangon pagi cari air sejuk coway😂.takley tahan haus dia. Kalau tak sejuk tak Puas rasa tekak ni. Kannnn.. Tp sy takla mimun ais kerap2 sgt.jz sejuk je.. Ermm kalau nampak mak mertua msti tak bagi,bsing dia. Kata bby besar la apa la

Air sejuk msuk badan dia auto jdi body temperature so xda msalh pun . Bykn follow page dr imelda

ok je awak..sy dlu time pregnant,lagi la hantu ais..strt first trmster smpailah bersalin😂

Normal xbhya pom... Sy pukull 2,3pgi bgun cari ais batu.. 😂😅

Mcm sya kuat sngat mnum air sejok milo ais 😂 , haih haha

Saya hari2 minum air sejuk.. Alhamdullilah ok je..

Normal je. Tak buat baby besar pun.