saya baitul

Saya sudah cek pragnan tes garis 2 samar, tapi tadi cek ke dokter scan, dokter kata belum nampak janin masih penebalan rahim, pada usia hamil minggu ke berapakah boleh scan?

4 Các câu trả lời

Masih awal lg sis, setiap kehamilan berbeza² ada yg berpeluang utk lihat janin di awal kehamilan. Ada yg lambat, kalau sis scan tk nampak apa², sis blh repeat scan slps 2 minggu. Tapi selalunya akan nampak kantung dahulu ☺️ apa pn semoga dipermudahkan yer sis

Selalunya 8mggu ke atas bru nmpk...klau scan awl mmg xnmpk...mcm sy scan awl sbb spotting pastu bleeding...mmg scan awl

kne tnggu lgi 2minggu lebih bru nmpk janin....doa yg baik2 sis untuk bby kt dlm tu...

Trima kasih ye atas jawabannya, hilang rasa risau saya😊😊