sakit baby gerak

Saya sudah 30 minggu tiap kali baby bergerak perut rasa sakit ade ape2 effect x atau tanda nk bersalin atau normal

1 Trả lời

Sama dgn sya dah masuk 32w ni bby gerak ada rasa sakit mcm dia mengeras..pagi tadi gi checkup tanya dgn doktor dia ckp normal sbb dia makin besar ruang pun dah sempit..klu sesekali rasa sakit tk pe tapi klu sakit berterusan kena terus gi hospital..

4y trước

Sya pn.. Sakiit dia ya,Allaah.. Xdpt nk kata.. Tpi sya bru 20week