Buku pink

Saya sudah 11week. Seeloknya buka buku pink tu pd kandungan brpa minggu ya? Sy tgh keliru sbb now dikampung, start kerja 28/5/20 kene naik ke KL semuala . Better buka buku sini or di KL shja ye. ?

2 Các câu trả lời

Klau kje kt kl, call kkia plg dekat dgn rumah dlu. Ckp nk buka buku pink n bgtau usia kandungan semasa sis. Dia akn decide smada sruh bka kt kl atau di kpg. Dlu sy bka buka pink cun2 time usia kandgn 12 mgu wlaupn dh call kkia tu time 10 mgu lg..

8-12 minggu. After 12 minggu dikire late booking