Hi mommies, nak tanya pendapat.

Saya stay di KL dan planning nak bersalin dan berpantang di Penang (rumah mak). Agak2 berapa minggu ye patut balik sana? Risau terberanak awal di KL pulak 🥹😭 kalau 36w tu ok ke? Sorry first time mommy 😖 #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

lps checkup 36w kena bgtau misi kk yg awk nk bsalin dkt kg. then balik sana terus and smbung checkup kt kk/kd smpai bsalin

36w tu ok lg selagi sis takda masalah ketika mengandung. jgn dah hujung2 baru nak balik