SAKIT GIGI PUNCA BERLUBANG

Saya skrg tgh 9w. Saya alami sakit gigi yang teruk punca ada gigi berlubang. Saya dh pergi klinik tapi dr mintak tgu hingga 12w untuk buat rawatan. Ada tak ibu2 yg kena mcm ni jugk? Sbb saya 1st baby jadi saya takde pengalaman tentang ni.

2 Các câu trả lời

Ade .. kne mase 8 week .. nazak betul 🥹 sy hari2 letak garam je dlm gigi tu lega la sekejap , masuk trim kedua trus tampal 😂 sbb sy mkn pnadol pun x hilang sakitnya ..

11mo trước

Panadol biase boleh mkn ibu hamil

ya klu nk buat rawatan gigi, tgu 2nd trimester.