sakit gigi berlubang

kalau tengah mengandung betul ka tak boleh buat rawatan gg? gg sy berlubang. selalu sgt sakit.sampai ganggu waktu tidur mlm&mkn.. skg ni sy tgh pregnant 26minggu.

2 Các câu trả lời

Dah ada jumpa dr gigi tak? Saya haritu ada appt Dr gigi, dia tampal sekali gigi saya masa 21w pregnancy. Should be takde masalah. Cuba la pi klinik gigi ya. Bawa buku pink.

2mo trước

alhamdaulillah, sy da jmp dentis td.. da tampal, insyaallah next week boleh cabut gg pula 🤭

cuba p klinik dulu ,tanya dia bole ke tak .