asyik lapar..

Saya skrg hamil 3 bln..alhamdulillah..skrg ni saya asyik lapar je..pg makan nasi grg...tgh hari nasi dgn lauk..ptg pn nasi...saya kna ambk nasi jgk klu x prut mcm jd masuk asyik..ada jgk selang seli dgn bskut waktu kol 11 pg tp smntara nk tggu 12.30 tgh hari rsa xsnang duduk dah sbb lapar..ptg pn sama dlm kol3 tu lapar blk..tp muntah2 mmg masih ada..kdg lpaq sngt tu..lpas makan..muntah balik...pg2 plk sblm gsok ggi mmg akan muntah hijau sbb prut kosg... Sapa mcm saya? Dan saya nak tanya..nak mkn apa lg ya bg prut kenyang lama ckit?tq semua

1 Trả lời

Kita mkn sikit je tp kerap, asal mkn cukup la sbb cpt lapar kan wlaupn masi kenyang, kita blh je mkn buah, kacang ke, xjuga berat kita naik mndadak nnt