Makan tak lalu

Hi mommies, sekarang tak lalu makan, mcm mna nak bgi nutrien eh dekat baby 🥹 sian bby sebab berapa hari tak lalu makan nasi 😢 lapar mmg lapar tp asyik nak muntah je 🥹🥹

2 Các câu trả lời

Awak boleh makan buah buahan contoh buah kiwi, pear jambu batu and anggur apel semua ade vitamin dah nutrien and lagi satu, minum susu tak kisalah susu ape janji ade calsium contoh mcm farm fresh or susu HL. Macam i minum anmum cepat kenyang pulak bile minum😂 and jgn lupa amek folic acid inshallah boleh membantu

1y trước

Hehe sama sama mommies ❤️

makan benda lain selain nasi. mee ade kuew tiaw ade spaghetti boleh.