Sakit Gigi

Saya skrg dah 31 weeks. Ada tak yg kena mcm saya ni sakit gigi yg teramat sangat dkt area gigi yg berlubang? Tp sebelum ni gigi tu dah tampal dah masa kandungan 4 bulan. Ni dah 2 hari tanggung sakit. Ada cara lain tk utk hilang kn sakit gigi ni

2 Các câu trả lời

Sy pun pernah macam tu sis. Sy cuba elakkan sakit dengan kurangkan minum/makan manis dan elakkan kunyah guna gigi sakit tu.

5y trước

Oh yeke. Habis tu lama tak nak tunggu baik?

Sy nk msk 30w..xde gigi berlubang pn.. Sakit seluruh gigi & gusi sampai ke lidah.. 😭