DURIAN NOW 37WEEK MENGIDAM DH 3MINGGU, ESOK DAPAT DURIAN..BOLEH KA SAYA NK MKAN PUAS2🤣😅

saya skrg 37 week baby, dah menunggu nk bersalin jer ni... mommies semua makan durian time mgandung berapa bulan @ berapa minggu time tu ya?? saya 3minggu dh mengidam durian ni...esok dpt durian, serba salah plak nk mkn..tkut...tapi nak makan🤣😅😭😭😭😭#pregnancy #mommybuntu #pleasehelp

24 Các câu trả lời

Boleh makan sis, tapi berpada2 lah... Saya bru ni, mkn durian gk, nk lepaskan teringin je... Then lepas tu xde mkn dh... Jgn mkn byk sgt lah tu je...