Pitam normal ke?

Hi, saya skrg 28w6d, petang tadi pitam tanpa sebab, telinga berdesing, berpeluh, nampak keliling ada 3/4 berlapis-lapis. Last week check HB, dr kata cantik je. Ada sesiapa tahu kenapa tak? Perlu ke klinik/hospital ke? Lepas tu, dah tiga hari rasa macam mabuk pening pening, macam di awangan gitu. Tapi baby gerak alhamdulillah okay. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

bp ok tak? kalau bp tinggi sangat pun simptom mcm tu jugak..

2y trước

bp okayy, ada mesin check bp dkt rumah.