Tips ubat zincofer

Saya setiap kali makan ubat zincofer tu mesti muntah. Hari hari lah muntah. Saya ada terbaca orang kata try minum dengan sunquick oren tanpa gula. Hari ni 07/05/2020 saya try makan ubat tu dengan air sunquick oren tanpa gula and memang betul saya tak muntah. Tapi tekak ni loya lain macam. Macam nak keluar jugak muntah tapi saya tahan. Ada tak sesiapa yang makan zincofer dengan sunquick oren tanpa gula? Macam mana nak hilangkan loya tekak ni ya? Terima kasih

1 Trả lời

sy mkn dgn juice apple marigold..atau orange juice marigold.. br ok..bis2 delima juice