Bersalin 28/11/19..air susu ibu tak keluar langsung..

Saya sepatutnya due 16/12/19.. 28/11/19 kul 1tghri rasa sakit contraction sngt kuat,,ngam2 sampai hospital kul2 terus bersalin normal..baby girl..berat 2.8kg...skrg saya risau susu ibu tak keluar langsung...saya kena beli susu fm bg baby minum...kesian sebab tengah malam menangis kelaparan...anak no 3...pertama kali takde air susu badan...adakah disebabkan suntikan depo..saya sebelum keluar wad jururawat bg suntikan depo perancang keluarga...

1 Trả lời

Macam mana awak check tahu susu tak de ? Masa saya bersalin pun susu tak de pun cuma bagi juga baby hisap untuk stimulate . Dua malam juga dia menangis sebab perut kembung tak kenyang . Lepas tu baru ada susu . Bukan memang macam tu ke . Susu tak keluar tapi kena bagi baby hisap juga untuk ransang penghasilan susu

5y trước

Maybe betul susu tak produce sebab hormon nak hasil tu tak de . Tapi bukan kalau tak de sangat boleh pergi hospital cucuk ke apa tah macam ibu angkat yang dapat anak angkat baby dorang nak jadikan anak susuan rasanya ada cara .