Scan perut

Saya sepatutnya dah 9 Minggu tapi tadi scan swasta baru 5 Minggu 6 Hari dan nampak kantung sahaja, Ada sesiapa macam Sy? Tak buka buku lagi.. Tunggu 12 weeks baru nak buka..sebab sebelum ni buka awal masa 6 Minggu tapi takde rezeki keguguran..

1 Trả lời

sy dulu 10 weeks x nampak ikut tarikh last period. repeat scan 2 minggu lps tu baru nmpk. rupanya baru 6 weeks ikut tarikh scan. sy jenis period x teratur

5y trước

Kirenye kes sy ni kene ikut scanlah kan.. Mungkin ovulasi lambat berlaku...