susu awl2 ada,lepastu dah kurang😭

Saya selalu try direct breast feed.....urut susu pun dh hri tu...sbb bengkak sgt.. lpstu tibe2 drop....x thu kenapa....🙃 baby dlm hari lagi.. tgh kuning..campur susu formula sikit.wktu sye x larat dh nk dbf atau waktu nk bntu die tidur (sbb skrng sye dh susukan pun susah nak tido,mcm x kenyang)

1 Trả lời

selalu try, tp dapat buat x? ada pernah tanya misi utk check lekapan menyusu tu betul atau x?

4mo trước

dpt..lekapanpun misi kata ok...anak dr lahir duk nicu...hri ke 4 keluar bru try dbf....tkut lh sbb die dh trbiasa susu botol laju.. diee letih nk ngisap puting...