tanda lebam di perut 26w4d

saya selalu sakit kepala,batuk, sesak nafas dan kepanasan badan.. 2 hari lepas,tiba2 ada kesan lebam pada perut saya,dan hari semalam,muncul lagi kesan lebam besar dibawah perut saya,kenapa jadi macam tu? apa harus saya lakukan?

tanda lebam di perut 26w4d
19 Các câu trả lời

tak okey ni, misi selalu pesan klau ada apa2 yg pelik jgn dduk diam dkat rumah. p saja hospital utk check,klau tak bahaya pada si ibu maybe akan bhaya pada baby. antara dua tu saja..

jmpe doc sis..Kita rasa tenang sikit kalau doc pantau..apa2 pun kalau sis dh jmpe doc,jgn Lupe update dekat sni..nak Tau jugak punca nya,sbb x prnh dgr kes mcm Ni..mcm rare pulak

saya pun pernah ada juga lebam diperut tapi kecil saja. Tapi alhamdulillah sekarang lebam tu dah hilang. mungkin tersandung meja atau tersentak lutut suami semasa tidur agaknya

Saya jd mcmni 3hr slps bersalin caeser.dr bgtau hematoma.byk darah merah pecah dan saya kena jaundice slps bersalin.2pek darah kna transfer

symptoms HELLP kot sis tp tu kat bahagian tangan kaki..perut tk sure...pergi refer doctor sis..takot effect janin..

sis try lah pegi klinik tanya .. mintak maaf la sy pun baru 14w first baby lagi 😅 tak dapat membantu

G jmpa doc , tanda2 semua tu bgtau Nnti doc akn cpt Kena p secepat mungkin bimbang ada masalag lain

cuba perubatan islam sis selepas sis pergi klinik konpem dengan doktor.

Better awk g jumpa doc sbb sy pon x penah lagi tengok yg mcm ni sblom ni😰