spotting

Saya sekarang sudah 13w3d.. Saya perasan ada spotting warna coklat di pantyliner saya, dan terus ke hospital.. Kandungan tiada masalah, dan saya diberi ubat kuatkan rahim.. Ada ibu2 yg pernah alami pengalaman yg sama seperti saya?

2 Các câu trả lời

Saya pernah alami spotting on 35 weeks. Doktor pernah pesan dekat saya, klau kena spotting perlu cepat2 ke hospital. Tak kira kita di minggu ke berapa. Semoga awak dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

penah kandungan sekarang ni mase tu saya 10week klau x silap bkn cklt mmg darah keluar smpai 4 pad mdnight dlm perjalan nk ke hospital. #14Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms