spotting

Hari ni bru 5 weeks and 3 days. Klu ada spotting warna coklat. Normal Tak? Atau kne pergi jumpa doctor?

5 Các câu trả lời

Better jmp doc sis..sy setiap kali preggy camtu.. Tp doc ckp ada possibility threaten abortion.. Try consult doc dulu k

Sy jumpa je doktor terus sbb mmg jenis tak reti nak relax kalau benda2 camni jadi 😅

4y trước

klo bahagian emergency kat OnG dia cepat je sis.. lg2 kita bleeding, mmg cepat je laa. heheh

Sy dlu pun keluar spotting coklat. Utk sy mgkn normal tapi better sis jumpa doc.

Untuk orang pregnant, itu normal. Tapi untuk confirmation, better jumpa doktor

sy pun baru 5 weeks..perut selalu cramp pastu dlm tiga hari ada keluar spotting

5y trước

Sy dh jmpa doktor dh...doktor ckp normal...msa scan dh 6week...xad sakit...sy solat pastu sidai bju...rsa basah pgang² tgok drh...trus call suami ajk p hospital...doktor ckp klau xsakit perut xpa