Batuk semasa pregnant

Saya sekarang dh 32 minggu. Sepanjang pregnant ni 2x dh saya kna batuk. Skrg kna batuk kli ke2. Batuk sampai terkencing.. ada petua tak mcm mna nak hilangkan cepat batuk ni. Tq ye

6 Các câu trả lời

saya pun batuk+selsema banyak sangat hingus kot.. saya mnum sup halia & bawang putih ja skg syukur ada baik sikit... air jangan tinggal kalau rasa nak batuk cepat2 mnum 😅

Saye pon dh 2x batok.. Batok pon smpi trkncing saya minum air masak + lemon je.. Pastu sapu mnyak cengkih yg viral tuh kt dada.. Alhamdulillah skng dh x de batok

Saya pergi klinik minta je ubat batuk yg selamat utk pregnancy. Tp kena makan malam jela. Makan siang kang panic baby kurang gerak sbb dia yang tidur 😅

Sy minum air suam cawan x de la besar sgt +madu satu sudu+air lemon 3 sudu

minum lemon kosong atau tambah madu

Try makan madu