apa petua hilangkan batuk masa pregnant ni . semngu da batuk . nak tdur pun sush . tolong lah saya😭

petua hilangkan batuk

4 Các câu trả lời

Saya batuk kebetulan hari tu warded. Doc hospital bagi saya pill bromhexine untuk batuk, dan mouthwash untuk gargle. Lepas seminggu alhamdulillah hilang batuk. Sis jgn pergi klinik swasta. Pergi KK atau hospital.

11mo trước

Hari tu saya batuk berkahak.

Saya haritu buat air suam + madu + halia. Alhamdulillah 3 hari dah fully no batuk.

Pergi klinik sis. Nanti doktor akan bagi ubat dan dos yang sesuai untuk ibu mengandung.

11mo trước

saya da pergi sis . tp doc kata xdk ubat yg sesuai untuk ibu mengndung

saya dah 4bulan batuk.. buntu rasa sbb dah tak tahu nk pki ubat apa