boleh suggest kelas antenatal di penang/kedah?

saya sekarang dah masuk 6 bulan pregnant. saya berminat untuk join kelas antenatal (bersemuka/online) sekitar penang/kedah. harap ibu2 boleh suggest mana2 kelas antenatal di penang/kedah. thank you

1 Trả lời

Bersemuka saya tak sure tapi untuk online saya suggest 1) Motherhood - boleh access kelas yg lama lama dan join upcoming classes jgk. Banyak topik yg dia ajar. Best. Atau 2) Feed by ummi najla (kelas yg dianjurkan oleh nad masrom). Kelas utamanya ialah ilmu penyusuan awal kelahiran. Ada jgk kelas lain sampingan yg mmg bermanfaat bagi saya.

3y trước

terima kasih puan share