Antenatal class

rasa perlu tak join kelas ni for first mom? and mana nk cari info tempat yg buat kelas gini? saya dok kedah .search area sini satu hospital ja yg buat .

1 Trả lời

first mom mmg recommended.. sy area kelantan, pun sama ada 1hospital je buat antenatal class ni, last2 sy amik class dekat area KL .. skli ajak husband healing2 😬

2mo trước

Andorra sis .. tp bukan kt hospital dia, ada training hall dia .. ni untuk 28w ke atas .. byran tahun lpas RM200/couple .. tp okay la berbaloi, best xbosan 😬 cuba tgk tahun ni dorg ada slot lagi x ..