ada x org contraction 7bln

Saya sedang sakit tp saya baru 7bln...adakah ini tanda nak bsalin

7 Các câu trả lời

Kalau sakit masa siang je, sblh ptg dah tiada.. itu tanda contraction palsu.. kena panggil braxton hicks.. Biasa la tu.. jgn risau sis.. sy pun kena2 juga baru2 ni, hampir sama usia kndungan kta skrg.. cuba try tanya nurse kamu untuk kepastian.. 😊

Sama dengan saya. Preggy 31w 2d. Malam sakit perut mengeras tapi baby still active. And sakit perut mengeras still boleh bergerak bergelak ketawa dengan husband. Pagi esoknya alhamdulillah elok.

Gi hosp sis...kandungan 7 bulan pun blh bsalin...pape yg bkaitan psl baby and contraction better trus gi hosp...

ada jer..adik ipar tiba2 skit prut n contraction msa 7bln..mlm tu trus bsalin

Bahagian mana terlalu sakit.. sakit terus ke tau sekejap je

Sakit tu rasa mcam mana sis ?

5y trước

Dia cucuk2 kat area mana ya sis? 1st preggy jgk ni. So xtau. ☺

Ada