Sedang pregnant alahan teruk tapi kerja lagi

Saya sedang hamil 7weeks. Alahan saya kuat. Sekali masuk air. Saya sampai tak larat asyik muntah. Badan jadi lembik. Saya ada ambil mc dalam 2 kali dah. Jadi segan nak mc. Tapi last mc saya boss minta nak jumpa. Dia pesan kat kawan saya untuk kerja spt biasa. Buat je kerja. Nanti tak larat baru rehat. Saya kerja yang kerap berdiri lama. Rasa tak larat sgt dengan alahan teruk macamni. Then boss pulak mcm tk faham.

1 Trả lời

kena slow talk dgn bos.

2y trước

sllu nye bos akn tukar position kerja yg bersesuaian..tu pun kne jgk tgk partner kije tu ok ke x...insyallah semoga dipermudahkn