Supplement

Hi,saya sedang hamil 25 minggu, sblm ni, kk bg sy obemin as supplement, tp last month pergi check up,obemin tkde stock,kk ganti dgn zincofer.. masalahnya, every time mkn zincofer (every morning 2 hrs before eating) msti rasa nk muntah..pernah je termuntah,kluar blk ubat tu,smpai muntah kaler merah,bukan darah,tp ubat tu mmg kaler merah bata cmtu.. So bila nk muntah je terpaksa tahan tekak sbb tkut ubat tk serap 😢😭 seksa betul rasa tahan muntah..dgn perut kosong lg 😢#bantusharing

1 Trả lời

sis boleh beli d farmasi mna2 obimin tu.. jangan paksa makan kalau x boleh..

2y trước

beli je.. xpe..