mamy

saya sdh masuk 35w3d masi boleh ka jalan jauh? first preg??

6 Các câu trả lời

boleh je.. saya 36 weeks beraya di kampung.. ni sekarang nk masuk week 38.. pape pun kena prepare siap2 barang2 utk masuk wad letak dalam kete n buku pink jgn letak kat rumah biar je dalam kete.. apa2 kemungkinan xde masalah da..

5y trước

tulaaa minggu depan due saya masih lagi bjalan2😆

Boleh sbnrnya. Nurse sy cite, dlu dia masa bukaan 2cm, sempat lg nak blk ke Tganu dr KL, nk beranak sana pnya psl. Tp klu awk dah ada hospital pilihan, better stay dekat2 je la ye 😁😁

5y trước

wuuu. masi blh la ini jalan jauh😂

Sma la sis..sy still kje ag..alhamdullilah..tp jgn tlalu angkt brt..bku pink kna ad slalu..

Boleh... Jeh janji buku Pink kena bawa 😀😀Apa lagi jalan jauh

Oky je , cuma jgn angkt brg brt . Byk minyk air msk

Hi mommy. Blh je kalau tak ada risiko bersalin awal.

5y trước

Hahahaha bawa buku pink.