Saya nak tanya kat kwn2 semua. Ada sesiapa tak scan 15 ~ 16week, boleh nampak gender tak Bby awak?

Saya scan di kk xnampak katanya 16week

38 Các câu trả lời

depends kat baby nk tunjuk or x..sy bru 3 bulan baby dh tunjuk..scan kat swasta laa puas hati doc scan bnyk sikit..skrang dh 5 bulan scan kat kk baru2 ni mcm x puas hati pulak doc scan kejap sgat😂

4y trước

Next 2 weeks ada scan lg klu xnampak gender boleh la try klinik private kan puas hati sikit, 😂

belum nampak lg sis..sy pon scan baru2 ni usia kandungan 20week tk dapat nk tengok jantina bby tknk tunjuk lg malu2 je nk tunjuk kt mama dia hihi..tengok next scan pulak 😅

4y trước

haa sis saje nk bagi mama dia nervous. baby nk sorok2 la mama doc cakap 😅😅

sy bru lps scan swasta td 12weeks...doc ckp bby boy cme xbpe komfem...hmm tp agak senak la perut td kene tekan2 time scan tu nk cek jantina pnye pasal...sakit oo😆

4y trước

😂 Hahaha tulaa. Kwn baru cerita anak Saudara dia scan dah confirm lelaki smlm bersalin keluar gugurl yaallah rezeki Mana2 Allah nak bg rahsia dia..

Saya 9 weeks pergi pakai maternity dah boleh nampak gender. Skrg dah 31 weeks scan kat kk doc still kata tak nampak lagi. Tapi kat pakar maternity tu mahal la scan dia

4y trước

Beli brg penting je dulu awak mcm carseat, stroller mcm tu hehe

Gander kit test... jom mummy yg nk try tu... leh wasap eyda ya. rm28 sahaja dpt 2 tester kit... postage rm8. www.wasap.my/60179214127/gpk.

dh scan 3 kali baby takmau tunjok , tutop ja dgn tangan dia . skrng 33 weeks , rasa mcm nak tnggu besalin ja takmau scan dah😅🤣

4y trước

😂 Klu mcm ni mmg pemalu punya anak la ni.. 🤭 Confirm gugurl

Sy 6 bulan bru scan(detail scan) tu pun scan kt swasta je sbb suami nk jgakk tgok perkembangan anaknya, alhamdulilah sume nya ok.

4y trước

Alhamdullilah 🤲.. Sihat hendaknya.. 😊

Tak silap saya minggu ke 20 ke atas boleh nampak gender, kalau bawah minggu ke 20 agak susah kot. #TAPsupermoms

4y trước

Tulaa.. 😁 Tak ada rejeki sy lg nak tahu gender dia. Walhal baby dah kangkang.. Hihihi

saya scan haritu 16weeks, tak nampak sgt lagi. Doc suggest 22weeks repeat alang2 boleh buat details scan sekali

4y trước

Tulaa sama la doc bg tau. Sy excited ada takut ada ni.. 🤭

ada yg dah boleh nampak . ada yg xnampak lagi . sy scan 19w xnampak lagi . doc sruh repeat 24w keatas😅

4y trước

Tulaa.. 😁 Kwn sy 15week dah nampak