sorry tapi saya memang nak tahu. siapa kat sini macam saya yg anxiety lebih lepastu pergi scan

saya scan almost setiap minggu sebab every time saya overthink baby ok ke tak, saya gi scan kat klinik. siapa mcm saya? ada effect pape ke kat baby? doctor ckp takde. cuma duit jelah terbang kan.

15 Các câu trả lời

awk dah berapa week? saya pon kerap scan jugak. awal prgnnt 2 minggu sekali. Skrg dah nk masuk 6 kurang lah sikit 3 minggu sekali ke sebulan sekali huhu

1mo trước

saya dah 17 week. 🥹🥹

jangan risau sgt. mommy happy2 je. buat benda yg happy2. cuma jgn angkt berat.jgn buat kerja berat. ye duit je terbang. scan berkali tkda masalah.

1mo trước

okayyy hehehe

Jgn smpai stress je tkut BP pulak x cantik. Doa dilindungi sis. Sy pn mcm tu juga risau tp slalu cuba utk think positive

1mo trước

okay sis tq

Fikir yg baik2 jek..zikir byk2.. Jgn tgok medsos ni salah satu punca awak anxiety..

1mo trước

kan betul la medsos mmg buat overthink

fikir baik² je sis.

1mo trước

baik