27 Minggu, Anak First

Saya sakit pinggang dan celah kelangkang dah banyak hari... Bila duduk atau baring seksa betul nak bangun... Nak jalan.. Rasa nak nangis... Normal ke?

8 Các câu trả lời

Sama lah sis, saya pun 27 week juga, sakit tapak kaki sakit belakang. Mmg rasa nak baring jee tapi bila nak bangun allah je tahu sakit dia mcm mne. Bertabahlah ☺️

5y trước

try buat senaman kegel. sy pun kena tp sakit blakang n telapak kaki. lps buat Alhamdulillah ok. xde sakit dh

Sama la sis..saya 29weeks sakit pinggang lagi2 time berdiri sakit sgt..celah kangkang ni sakit mmg rasa nk baring je..

Normal sis. Bby makin besar. Tulang2 dan organ2 makin bergerak bg ruang utk bby.

Samalah sis, saya pun 27weeks first baby. Sakit celah kangkang ni kalau dipicit

Sy 23w nak bgun tu allah jenuh pusing br dpt bgun kadang suh suami tarik 😆

5y trước

sama la kite ... 😅

normal kot sis baby tgh nak membesar

Normal sis.. Sabar ye.. 🤗

cuba buat senaman kegel.