Demam n sakit pinggang

Saya sakit pinggang 3 hari lepas sebab tidur tilam nipis n duduk pun tiada alas tebal. N now dah ok sebab nak duduk nk tidur saya lapik dengan kusyen. Selepas sakit pinggang demam saya pula dtg 3 hari berturut2. Semalam hari ke 4 dan mcm dah ok sikit. Then batuk, kerap nk terkencing n muntah. Adakah demam panas saya mempengaruhi baby dalam perut utk rasa panas? Saya preggy dh nk masuk 7m. Suami terlampau risaukan baby.

1 Trả lời

Better ke klinik puan. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms