Upt positif ke samar2

Saya Saja je buat test sbb saya rasa ari2 cramp,punting breast sakit.. test upt macam double line tapi samar2.. ada 2 gambar kat situ.. satu yg edit satu lagi yg tak edit la.. tengok Betul2 tau..

Upt positif ke samar2
15 Các câu trả lời

sy pun mcmni.. semingu sblum period hari2 sy cek..makin lama dah naik tapi masi samar2..garis tu terang masa 2hari sblum period..lpas tu sehari delay period garis tu pekat dah..trus beli pregnant test digital alhamdulilah+pregnant...klau bnyak upt test try tgok stiap hari...klau tak..tungu 3 atau 2 hari sblum period try cek.. inshallah smoga ada rezeki ya sis..

2y trước

Ok nanti saya repeat test dengan upt lain

klu dlm gmbr ni nmpk 1 line je, mgkn sbb dlm gmbr kn. repeat lg lps dah lewat period. terlalu awl cek 5days before period klu guna upt biasa ni. even guna clearblue digital pn nak kena tnggu sehari/semasa due period biarpun sensitivity tinggi..

sy pun cmni haritu.. test 3hari sblm date period dia mcm nampak mcm tak nampak.. tp instinct rasa mcm ada.. tulah instinct tu kdg2 betul.. tp tkmau fk lebih2 sbb tknk berharap... dah lewat period 2hari cek lg baru naikkk 2line..

Nak keputusan tepat kena nampak double line dengan mata kasar. Tak boleh edit ke apa sbb takut evap line. But insyaAllah kalau ada rezeki Test lagi nanti once dah delay period seminggu gtu ke

2y trước

Saya buat test ni results dia kuar dalam 5 minit la..

nt try test guna upt brand dip n tell..sy test guna yg tu 3 hri sblm due period alhamdulillah naik terang..skng tgh tgu hri nk besalin..smoga yg baik2 utk kite semua..☺️

2y trước

Okay nanti saya repeat balik test upt yg lain.. inshaallah amiin

ulang test seminggu lagi. klau masi samar2, better ke KK utk kepastian 😊 sy pun camtu jgk. 2 kali samar2. bila ke KK upt positive , pregnant 5 weeks dah.

2y trước

Ok nanti saya repeat test..

cuba check semula guna upt yg berbeza selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j awak ☺️.

2y trước

semoga ada rezeki buat awak dan suami🌻.

boleh cuba upt berbeza, tahap sensitiviti juga berbeza. insyaa Allah moga ada rezeki awak sis

2y trước

Inshaallah… amiin

same kita sis,saye pun saje2 test dia naik double Line tapi masih samar2

2y trước

Tu la harap2 makin terang la..

mcm ada line samar2 tu . esok2 cuba lagi InshaAllah

2y trước

Ok nanti saya repeat balik test.. inshaallah amiin