9week pregnant

Saya risau upt saya kurang terang dari sebelum ni🥲 Normal ke T lagi terang? Masa checkup 8week kantung saya size 5week masih blm nmpk bby. Saya risau sangat skrg. Saya skrg follow up klinik swasta . Harap harap ada rezeki saya & suami. #ttc1y3m

9week pregnant
18 Các câu trả lời

apa2 tahniah sis...tu dh positif..😍 lw 5 week msih bru mmg x nmpk lg..after 8week bru nmpk🤗

3y trước

Terima Kasih☺️ Saya dah 9week tapi kantung baru 6week tdi dah prg check Dr . Semoga ada rezeki saya . Lagi sebulan nnt saya repeat scan .