Normal atau tidak ? Kandungan 9 minggu tapi belum nampak denyutan jantung

Saya risau sangat bila dah 3 kali scan tiap 2 minggu hingga ke sekrang dah 9 minggu tapi still nampak kantung kecil saja and belum ada denyutan lagi ? Pusat saya selalu cramps and ngilu bahagian rahim . Tiada bleeding cuma baby belum nampak dalam kantung . Umur kandungan berapa kah yang boleh nampak jantung baby ? Saya dah 2 kali gugur and ni first baby . Im so happy but sangat risau tentang kandungan saya Sekarang .

1 Trả lời

kalau scan kat swasta dlm 8minggu dah dpt dengar . kalau kat kk rasanya 12minggu keatas baru dpt dgr sebab guna alat kecik tu je . awak scan kat swasta ke ? apa doktor cakap ?