usia kandungan 9 minggu nampak kantung saja

Risau... sebap nampak kantung saja tp klu scan kat bawa nmpk jantung tp klu scan atas langsung tak nampak janin?

2 Các câu trả lời

sis...sebelum nak scan..pastikan minum air kosong banyak2 sampai rasa nak terkencing. baru g scan..

6mo trước

Sy da 8w sis.tp doc swata ckp x nampk denyutan jantung. Dia kata sy da gugur. Tp chak kt kk. Xde ckp apa2 pun.2mingu lg dtg balik scan..berharap keajaipa allah.. allah yg berkuasa atas sgla nye.

😯